witte duiven als bruidsduiven

 

Op zoek naar een mooie en passende afsluiter van jullie huwelijksceremonie? Al gedacht aan witte duiven?

Het loslaten van witte duiven op jullie huwelijksdag is een mooi, romantisch en onvergetelijk moment.

 

In vele culturen staan witte duiven symbool voor vrede, liefde, zuiverheid en geluk. Het loslaten van deze witte duiven staat voor eeuwige trouw en elkaar de vrijheid geven. Perfect in lijn met jullie huwelijksgeloften, niet?

 

De duiven zijn van eigen kweek en geregistreerd bij de KBDB. Door jarenlange ervaring in de duivensport zijn de bruidsduiven optimaal getraind, makkelijk in de omgang en keren ze na lossing steeds terug naar hun hok. 

 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het huren van witte duiven, zo kan ieder bruidspaar zeker een passende formule vinden. In ons aanbod kun je de duivenbox, duivenmand of bruidsmand vinden. De verhuurprijzen gelden voor afhaling te Diksmuide en kunnen telkens de avond voor de festiviteiten, 's morgens voor 10u00 of na specifieke afspraak afgehaald worden. Geen tijd om de duiven te komen ophalen? Geen nood, mits verplaatsingsvergoeding leveren wij ook na afspraak op de gewenste locatie. Wens je extra comfort en wil je een ervaren persoon om de duiven of de gewenste mand aan te reiken? Geen probleem, wij helpen je graag verder.

 

Contacteer De Huwelijksregisseur voor een prijsofferte, meer informatie of wensen op maat.

 

 

Duivenbox

Onze basisformule bestaat uit een kartonnen box. Deze box is comfortabel voor het vervoer van de duif en is makkelijk te hanteren. Wij voorzien per duif een box omdat het welzijn van de dieren steeds prioritair is. Deze box is inbegrepen in de prijs en hoeft niet teruggebracht te worden.

 

 

 

Prijs vanaf 30,- euro

Duivenmand

De traditionele duivenmand biedt plaats voor 2 duiven en is voorzien van passende decoratie. Bij deze formule vragen wij steeds een waarborg. De duivenmand dient binnen de afgesproken termijn teruggebracht te worden. Mits verplaatsingsvergoeding komen wij de duivenmand ophalen op de afgesproken locatie.

 

 

Prijs vanaf 35,- euro

Bruidsmand

De  elegante bruidsmand is voorzien van passende decoratie en biedt plaats voor twee tot vier  duiven . Bij deze formule vragen wij steeds een waarborg. De bruidsmand dient binnen de afgesproken termijn teruggebracht te worden. Mits verplaatsingsvergoeding komen wij de bruidsmand ophalen op de afgesproken locatie.

 

Prijs vanaf 40,- euro