Wie is De Huwelijksregisseur?

Proficiat, jullie gaan trouwen!

 

Gedreven door pure passie wil ik koppels bijstaan op de weg naar hun speciale dag. Ik ben beschikbaar voor hulp en advies bij de voorbereidingen van uw huwelijk of als ceremoniemeester. U kiest de formule die het best bij u past, want het is uw grote dag. We bespreken vooraf samen uw wensen en verwachtingen zodat u op een ontspannen manier kan genieten.

 

Ik ben Bieke Vanslembrouck en heb ervoor gekozen om mijn passie en kennis te delen met anderen. In 2009 heb ik mijn opleiding Eventmanagement afgerond aan de Katho te Kortrijk en aanvullend volgde ik de opleiding Ceremoniemeester bij Syntra West te Kortrijk. Zelf ben ik werkzaam bij de lokale overheid als eventmanager, dus ik ben dagelijks bezig met organisatie, pr en protocol. Ondanks mijn boeiende job wilde ik een extra uitdaging aangaan. Mijn eigen huwelijk was doorslaggevend om deze droom te realiseren. Als gevoelsmens zorgt mijn perfectionistische, gedreven en persoonlijke aanpak ervoor dat uw huwelijk een onvergetelijke dag zal worden.

 

Tot binnenkort!

Bieke Vanslembrouck

Uw Huwelijksregisseur